Jobb...

Kom idag igen en halvtimmet idigare till jobbet så jag passar på att skriva lite för skoj skull för att driva tiden. Igår kom jag också en halvtimme tidagre, och tog ingen lunch så egentligen borde jag få betalat för 1 och en halv timme extra men det spelar ju ingen roll. Idag har jag och Aaron lunch date och det känns ganska häftigt att vi kan ses sådär på en arbetsdag och äta lunch ihop. Jätte mysigt tycker jag faktist. Skönt att vi dessa tre dagar jobbar samma tider då hinner vi träffas. Det har varit fin kvalitets tid. Idag hade jag självklart spenderat dagen i solen , eller utomhus ivare fall med Anki som nu är här ju. Men lördag och söndag är jag ledig då hinner vi ses. Då ska jag även köpa lite saker att inreda hemmet, vi är i ett stort behov av en duk. På söndag ska jag ta en fika med Maria och Malin och det ska bli superkul verkligen.

Hoppas ni alla har en underbar dag :)

Even heaven would be hell without high heels

Igår kom Anki och det var så skönt att få krama om henne. Hon hade med sig massor av godis till oss. Och min köttfärsås som vi nu har ätiti till lunch innan vi ska jobba. Hon hade även med sig ett påskkort från Lars, så tack så jätte mycket Lars!

Mina efterlängtade skor som jag beställde från Nelly kom hon också med. De var skyhöga. Men oj så fina. Tänk i sommar med en fin bränna, solblekt hår och en fin klänning Och mina nya skor! De första skorna är faktist mörkbruna men ser nästan svarta ut.

Nu ser vi på " Boston Tea Party " snart ska jag hoppa in i dushen och göra mig iordning för jobbet. Jag och Aaron ska åka ihop , vi börjar och slutar samtidigt. Idag ska vi även gå på lunch tillsammans.

 

Solen skiner och det är underbart väder, ha en fin onsdag allesammans.

Let the sunshine in.

 

Godmorgon.

--

Idag , igår , förra veckan och imorgon. Jag vet inte vart jag är riktigt. Idag har jag fångats av ett minne, av något annat där jag glömde dagen och nuet. Ibland känns det som om jag håller på att tappa allt, att jag blir galen, att marken under mina fötter försvinner. Det känns som om jag inte finns på riktigt eller att bara jag finns. Jag tappar greppet om tid och rum och jag blir alldeles förvirrad. Plötsligt rör sig min värld i slomotion och ljudet försvinner. Här i den lilla, korta stunden ser jag klarare än annars. Jag ser mer.  Jag försöker och tvingar mig själv att vakna till liv, men är det verkligen så. Går jag runt i en bubbla där jag ser saker på mitt sätt och inte för vad det egentligen är. Har jag tappat förståndet?
Jag vet hur det ska vara, hur jag vill att det ska vara. Det bli sällan så. Ibland bättre och ibland sämre. Jag förstår ibland inte varför jag har planer och mål eftersom det aldrig går vägen. Men det känns som om jag måste, bara planera lite för att en liten kontroll på tillvaron, på min framtid.

Jag känner allt för ofta en oro, en tung känsla över mig själv. Den är fast grodd i kroppen, i mitten av magen som en stor sten.

Men jag mår bra. Jag är bara tankspridd!

IDAG...

KOMMER ANKI !!! :D Börjar jobba kl 15 och slutar 00:00 både jag och Aaron. Då ska vi gå från gzria ihop och träffa Anki. Känns skönt att ha någon att gå med första kvälls skiftet.

En vacker syster på beksök

Min lilla söta syster sov över igår och fick då låna min dator och mina hörlurar för att se på filmer och serier. Idag mår jag toppen och det ska bli kul att komma tillbaka till jobbet och jag ska ge 160%. Idag har jag varit med mamma en sväng vi skulle sola på taket, men solen gick i moln och det blåste kallt.

Gick sedan hem för att plocka och grejja lite .. sedan bestämde vi att ta en sväng till gymmet så vi tränade lite och jag simmade några längder och njöt av bastun.

Nu är jag dödstrött och jag väntar på min älskling ska komma hem och hålla om mig så att jag kan sova gott. Nur är det bara TVÅ nätter kvar innan Anki kommer och vi längtar som bara den. Jag hoppas att hon är vaken tisdag natt när både jag och Aaron ska gå hem från sliema.. tur att han slutar samtidigt som mig så slipper jag gå så långt ensam mitt i natten.

Idag fick jag så goda nyheter att jag grät av lycka och om jag ska vara ärligt så är detta en av dom bästa dagarna jag har haft hittils och de är något jag verkligen menar allvar med.

Jag fick sms av min farmor att hon och farfar kommer och hälsar på I TVÅ HELA VECKOR. De har sagt att det ska komma och hälsa på men det trodde jag inte riktigt på.. de har ju sag förut att det ska hälsa på i sverige ,.. men det är över tio år sedan de hälsade på mig. Jag har inte träffat dom sedan augusti 2008. Så det ska bli så otroligt skönt att få träffa dom i två hela veckor. :´) !!

Mår bättre..

Härligt , idag mår jag bättre ska dock äta tabletter flera dagar till. Lika bra det så att det försvinner helt och hållet. Känner mig dock fortfarande hängig .. 

Jag är ingen sovar-middag-person men när jag är sjuk sover jag endel. Idag hade jag och min älskling lagt oss för att vila och vaknade i panik för att dörrklockan lät. Jag flög upp som en raket, utan att se något sprang jag och svarade dörrtelefonen och till min förvåning fick jag höra min mammas ljuva stämma. Min mor , syster och hunden lucky som de tar hand om denna helgen kom för att säga hej. Jag vart lite off dock eftersom jag var i drömmarnas land.

Jag och Aaron brast sedan ut i skratt för att vi båda satte oss upp i sängen i panik, vi kom fram till att vi blir chockade eftersom vi aldrig får besök , ingen vet vart vi bor. Och om någon kommer så hör de väl av sig innan? Men det är bara mamma som hälsar på. Jag kanske har missat detta med att bjuda hem folk? Hur man gör..

Skönt att må bättre idag, ikväll ska min lilla vackra blåögda prinsessa till syster sova över hos oss. Mamma och Mikael ska ut äta och roa sig utan barnsällskap villket kan vara väl behövligt ibland. Selina får vänta några år till innan hon får följa med till paceville.



Jag är ingen frukost människa egentlingen. Jag vill gärna vänta några timmar innan jag äter på mogonen. När jag väl ska äta frukost vill jag ha vita bönor i tomatsås, stekt ägg och bacon eller korv med en rostad bröd bit till. Jag ska försöka lära mig att äta "nyttig" frukost eller i varje fall något till frukost.

Jag ska försöka börja äta mera hälsosamt och regelbundet och förska dricka juice, äta frukt och grönt för att försöka hålla mig frisk. För jag känner mig ganska ofta krasslig-  jag skyller delvis på att det är så förbaskat kallt överallt. Kanske lite dåliga vanor också? Men bara lite..

Ja, vi ska gymma , äta nyttigt så att vi lever ett långt liv. Haha.



Nyttig frukost buffe.. nyttigt och nyttigt. Det är inte lätt att få grovt bröd på malta. Och baka det själv när jag är sjuk? I don´t think so. Detta vart super ändå :)


Det var gott, tummen upp!

När du vet att det är den rätta..

Att vara med någon , att vilja och välja att leva tillsammans med någon är så fint och vackert men samtidigt något jätte läskigt och svårt. Att vara känslomässigt blottad inför den man älskar mest, den man valt att leva tillsammans med här och nu. Det finns då stunder man inte vet vart man ska ta vägen på grund av alla känslor. Det finns stunder man känner total hopplöshet.

Lika lätt som din käraste slår dig igenom sjunde himlen till tionde himlen och får dig att sväva på rosa moln i ett land i ingestans. Lika fort ska han kunna måla molnen svarta och låta dig falla genom molnen. Varför kärleken kan göra dig så glad och samtidigt såra dig som mest. Enda , enklaste och den mest lokgiska föklaring är att det är utav - kärlek. För att man bryr sig så mycket.

Hur brutal och elak kärleken kan vara mot en, kan man någonsin förså det? Då det svider om hjärtat, då tårarna bränner i halsen och tankarna skapar en bomb i magen. Man tror att hela världen ska falla samman.
När man av rädsla bygger upp en bild i huvudet, en tro och förtvivlan.

Men för varje gång det gör så där jätte ont, varje gång man tror att nu orkar man inte mera. När man ändå gör allt i sin makt, med all ork, tro, hopp och kärlek. När man bara vet att morgondagen kommer med solsken. När det ändå gör så ont, när man ser att den som sårar dig ändå älskar dig. När du genom alla missförstång, all besvikelse och ilska kan se den ömma kärleksfulla sidan lida på grund av vad som händer.

När man klarar alla hinder emot varann och allting annat. När man vet att man alltid kommer att göra allt, när man vet att man orkar och vill. När man ser att du i morgondagen fortfarande håller din kärleks hand. Då är det rätt. Man bara vet. Att all lycka,sorg, förtvivlan och oro är värt det. Det är värt att slita, gråta till och med tveka en stund. Om man bara vet. Att vad som komma skall fortfarande är det man vill.

Släpp då aldrig den människan. För jag tror på att den personen är den rätta. Det gäller inte att hitta den person du vet och tror att du kan leva tillsammans med och älska en livstid. Utan den personen du inte kan tänka dig att leva utan en hel livstid. Jag må vara naiv, trött och yrar av feber. Men jag kommer ikväll hålla så hårt vi denna tanke, denna tro jag har. Jag kommer lägga den i ett hemligt rum där jag kommer påminna mig själv om de fantatiska stunder jag har fått uppleva. Påminna mig själv om att vara så tacksam över att jag varja natt får somna brevid den jag valt att leva med, den jag älskar mest. Inte alla får det... Jag får, jag kan och vill. Jag ska somna glad inatt, lycklig, lättad och tacksam.

Vår / sommar känslor

Little Miss Sailor Dress SEK 329, LOVE - NELLY.COMStripe Floral Dress SEK 179, Rare Fashion - NELLY.COM



Potatisgratäng.

Aaron gjorde marinad som köttet fick bada i några timmar.

 

Det snålades inte med ost.

Vår goda middag som bestod av stor god fläskkottlet och potatisgratäng.

 

Mår dock lite bättre idag, men fortfarande lite ont i magen. Äter mina tabletter som doktorn sagt så hoppas snart att det blir bättre. Snart kommer Anki och jag hoppas verkligen att jag mår bra tills dess. Måndag kommer jag gå till jobbet och ge 160% och göra mitt så bästa.

God natt allesammans, ha en bra helg :)

 

Månadens Matsedel

Fortfarande sjuk och haft en helvetes natt. Jag haft så ont, Aaron har knappt sovit bara hållt om mig och lugnat ner mig. I brist på något att göra och sömn så lägger jag ut lite bilder på mat vi lagat.

För i helgen kommer vi att dö utan spis. Vi kanske får tillbaka den på tisdag förhoppningsvis. Detta är ju ett skämt. Ja, vi hoppas att ugnen funkar.


kebab med pommes. I vanliga fall föredarar jag mos till men detta vart "rester" av kött och salld sedan vi bjöd över Maria och Andreas på det. Gjorde dock ny kebabsås denna gången med massor av vitlök i eftersom vi hade slut på en viktig ingrediens.


Kyckling sallad, en av våra favoriter.












INGEN MAT?

Min spis funkar inte, vare sig ugnen eller pisen. SÅ NU KAN VI INTE LAGA NÅGOT HEMMA. Landlorden, som är en snäll man lovade att fixa det så snart som möjligt. Han bad om ursäkt och sad att han tror inte att dom kommer idag med hoppas att de kommer så snart som möjgligt.

Jobbigt... inatt jag drömde... att jag förlängde håret. Jag åker nämligen förbi ett ställe som gör det- till och från jobbet. De har massor av peruker i roliga färger hängande i fönstret.  Jag har inte vågat mig in där för att se att jag kan få längre hår, att jag skulle falla för det och i besvikelse gå hem och veta att jag kan och vill. Inatt jag drömde jag vart in där... jag ska nog in dit. Kanske köpa mig en rosa peruk som matchar mina rosa hello kitty hörlurar. That´s hot. Skämt åtsido....

uppe med tuppen.

Nej inte nu, jag vaknade strax innan åtta och kunde inte somna om. Inatt har jag gnytt och gråtit över min magsmärta, rullat in mig i lakan täcken och varit allmänt jobbig mot Aaron. Vaknade dock hungrig, så det är väl ett bra tecken. Jag dricker lite te först för att se om jag snart vågar äta något.
Jag minns en tanke mitt i natten då jag bad om att få dö istället. Jag har hellre ryggsmärta för den kan jag stå ut med. Jag plågades denna natt. Ligger i soffan med tee och känner mig lite vimsig ...

Infektion i magen..

Jag blev sjukskriven i två dagar fram, alltså ska jag tillbaka till jobbet på måndag. Detta känns dock inte alls roligt och jag överväger att ändå gå kanske på fredag ifall jag mår bättre. Jag har nämligen fått infektion i magen. Jag fick till och med läkarens personliga nummer och jag jätte lovade att ringa ifall det skulle bli värre. Jag skulle även ringa imorgon för att berätta om det känns sämre eller bättre. Han gav mig två olika mediciner och bad mig ta det lungt.

Jag har nu ätit tabletter och fått i mig mat, det dröjde många timmar innan jag åt något idag.
Nu är jag trött efter att ha legat hela dagen i soffan. Ja, känns jätte jobbigt. Dyra mediciner och jag vill bara må bra. God natt.. tack för era kommentarer Mamma, Anki och Natalia :).. blir nog hemma då.. får se om jag kan sova inatt-

sjuk

Jag är jätte sjuk, yrar rynt har ont i halsen , örona, ryggen , armarna. Jätte ont i magen högt upp, under brösten typ. Mår illa. Hängig och det är allmänt jobbigt att leva idag. Det känns så. Fick åka hem från jobbet. Läkaren kommer inte föräns 16:15 så då måste jag gå dit. Måste ringa och meddela jobbet hela tiden men det tutar upptaget hela hela tiden.

Jag vill lägga mig ner och gråta för det är jobbigt. Bara bli omhändetagen och sympatiserad. Ska nu göra en kopp tee och försöka sova bort magsmärtan.

SKIT. sjuk när man har nytt jobb är nog ingen hit! :´(