Måndag :D

Livet. Jag hör hur jag tänker ordet, jag hör mig själv tänka att jag inte kan förstå livet. Livet är för stort, för brett för mig att se i helhet. För stort att kontrollera, för stort att låta det passera ovetande och utan att försöka grabba tag i så mycket man hinner och kan. Livet är gott och ont? Roligt och tråkigt? Bra och dåligt?
Plötsligt kan någons svek kännas som ett slag i ansiktet, en lögn få ditt hjärta att gå i bitar. När det känns som själen rivits ur din kropp. När man förlorat greppet man hade. När man insett vad som är och var. Jag ser tillbaka i livet om allting som har hänt, alla gånger mitt hjärta krossats, varje gång löften bröts, varje gång lögner ekade i mina öron. Så finns ändå ett hopp där, alltid har jag vetat att när en dörr stängs öppnas en annan.  Nyckeln till lycka är att kunna se igenom mörkret, för att skåda ljuset behöver man ha upplevt mörker. Nyckeln till lycka är att oavsett vad som händer behålla rätt inställning till livet. För i vilket fall, hur mycket man än försöker eller oroar sig så har livet sin gång änåd, tiden fortsätter att gå även när din värld har stannat. Lyckan är att ha förmågan att välja hur du ska möta livet, dess motgånger och framgång.

Jag är blottad inför min familj och vänner, naken med hjärta, själ precis hur jag är just idag. Det finns inget som är så värdefullt som den omtanke du får av någon du håller kär. All rikedom i världen är som en droppe i havet jämfört mot den varma handen på din axel. Vi människor är alla lika i grunden, det är våra handligar som skiljer oss åt. Det är våra handligar som gör oss till de människor vi väljer att vara. Jag vet nu att det inte finns en sannare sanning än den som kärleksfullt kan visa en omtanke för någon annan. Jag tror på människor, jag tror på deras känlsor och tankar. Jag är tacksam för livet och allting jag har i livet.

Idag ska jag ut och dansa med världens sötaste Emma!

Jag dör...

" Sex n' the Swieqi " Citat av underbara Madde.

Plötsligt har jag fått flera läsare igen, det är jätte roligt. Livet har ju tagit en konstig vända. Det har gått ganska lång tid nu och jag börjar känna att jag kan börja stå på mina egna fötter igen. Iallfall ibland.  Igår gick jag och Diana och kollade på en lägenhet som hon hade hittat. Jag har inte alls kunnat tänka mig att bo tillsammans med någon annan. Inte med en kompis.. Jag vill inte det. Men det känns hel rätt med Diana! Lägenheten är helt fantastisk jag är helt kär i mitt blivande nya hem. Idag ska Diana höra av sig till landlorden och berätta att vi vill ha den. Vi vet inte när ännu eftersom han ska byta ut väldigt mycket möbler till mordernare möbler. Landlorden och hans fru är ett ungt par som var helt underbara jätte trevliga jordnära människor.

Lägenheten är två våningar. I första våningen när man kommer in finns ett "all rum" vardagsrum och kök, sedan finns det rakt in en WALK IN GARDEROB två sovrum och ett jätte fint badrum.

Sedan går man upp en trappa där de ska göra iordning ett sovrum, som nu var förråd typ, det finns ett super sött kök med ett fint bord. köket och vardagsrummet är i ett. Men det är sjukt mysigt där uppe, det finns ett fint badrum.
Det bästa av all, förutom WALK IN GARDEROB så har vi en stor mysig balkong på övervåningen och en grill. Jag och Diana jublade och skuttade runt i lägenheten. Vi höll med om allt vi ville och tyckte. Vi har även gjort en deal att detta kommer bli den bästa sommaren någonsin. Hittils.

Då kommer jag, Madde och Diana på i Swieqi. Det är så Madde fick fram det " Sex n' the Swieqi " . Sjukt roligt.

http://geekgirlsrule.files.wordpress.com/2009/04/sex-and-the-city-main.jpg

jag vill ha en dansande baby!

I have a long way to go.

Jag har en lång väg att gå. Ena dagen så känns det som om jag har besegrat världen och alla motgångar i livet har att komma med. Andra dagen faller min värld i bitar och jag förstår inte hur jag ska kunna möta morgondagen. Jag blir positivt överraskad, oftast.. över hur mycket mitt hjärta tål. Att jag kommit till den punkten i livet där jag faktist kan välja om jag ska lägga ner energi på att bry mig om något som inte gör mig eller någon annan gott. Jag har lärt  mig att se genom det som måste göras och det som egentligen händer. Jag blir besviken på mig själv och känner mig så fruktansvärt sviken och blottad. Jag kan inte förstå nu i efterhand att jag inte kunnat se detta innan, när jag väl såg det accepterade jag det alldeles för länge. Varför ifrågestatte jag inte detta? Varför trodde jag inte att jag förtjänade det som jag anser vara rätt? Varför tillät jag mig själv fastna i något där jag inte hör hemma?

Jag ser plötlsigt livet på ett helt annat sätt. Plötsligt är livet så fint i mina ögon. Hjärtat må värka.. Det må vara jobbiga dagar och ändå känner jag bara att världen är så vacker. Jag uppskattar mina vänner och min familj mer än jag någonsin gjort förut. Jag tar hand om mig själv, jag lyssnar på mig själv och gör det som jag vill och mår bra utav att göra. Jag lär mig förstå det jag inte kan förändra och det jag har förmåga att förändra. Jag lär mig att förlåta och gå vidare för min egen skull. Jag vet nu vad jag ska prioritera i livet, just idag.

Idag ska jag gå och kika på lägenhet med Diana. Jag kunde först inte alls tänka mig att bo tillsammans med någon. Men denna lägenheten har två våningar och två kök. Jag skulle ha jätte problem med att dela kyslskåp med någon, jag kan knappt ta ut något ur mammas kylskåp..

Idag skinder solen och det är jätte varmt och skönt ute.

I think I'm in love

Min nya kärlek får mig att le, får mig att fnittra och känna en värme i hela kroppen. Min nya kärlek är så vacker, så söt! Helt underbar! Min nya telefon är nu MIN jag är så kär.

Glad Midsommar till alla!

Jag önskade så att Selina va hemma idag!

http://www.marbieblogg.se/bilder/samsung-star-s5230-hello-kitty.jpg

härlig natt :)

Två av de bästa :)

a weak moment fell over my shoulders..

Vad är en groda utan ben?  - Hopplös!
Sjung smågrodorna och hoppa, se så ska det lösa sig.
Andan drogs än en gång ur mig, jag sträcker mig, ändå för långt ifrån.
Så nära, fortfarande för långt borta.
Håll om mig tills jag glömmer vart jag är.

Danmark spelar idag,

Diana har målat sina naglar till danska flaggor, jag gjorde motsatsen och har nu englands flaggor på naglarna.. bara döda fiskar följer strömmen?

Då har Maria och Andreas lämnat mig ensam i detta främmande land jag numera kallar hem. Jag tror jag blir stor och stark! Jag har min familj + extra familjen Lars och Theres. Detta ska gå bra. Idag ska danskarna se på fotboll, så jag ska kanske möta upp Diana och fortsätta min mogna resa på att lära mig att dricka öl. Det börjar nästan bli gott faktist..

Igår såg jag på fotboll med mamma, Alice och Sean det var trevligt vi saknade dock Mikael. England vann så alla jublade och det var galet hur mycket människor det var överallt.  Imorgon är det midsommar och jag jobbar.. Jag jobbade julafton och nu jobbar jag midsommar.. Känns jätte tråkigt såklart men jag är bjuden till min extra familj så tar en taxi dit så jag hinner se alla fulla och glada.

Jag är glad idag.. än så länge :) Jag ska umgås med härliga människor som ger mig positiv energi.. saknar min mamma dock.. har jag blivit en mamma-gris? Haha. I love it!

Ha en fin torsdag allesammans!

Vackra Malta, Vackra HEM!

Sötaste Edward precis nu :) Han lever gott!

Finaste Diana

Jag är så glad över att se solen. Jag är så glad över att vara hemma. Jag vill inte åka någonstans på länge och jag vill inte att Maria och Andreas ska åka. Jag funderar på att gömma deras pass? Det är ju inte alls elakt? De kan få åka EFTER midsommar och stanna en max två dagar om de ringer varannan timme! ( ja, till deras hemtelefon....)

 

God morgon!

Vaknade halv tio, har ingen mobil, ingen alarm klocka och fick kika på tiden i min Ipod. Legat och tänkt och försökt vakna till liv men jag är frutansvärt trött. Det känns som om jag jobbar i fyra dygn och jag känner mig jätte sleten. Konstigt detta..Inte får man mer betalt heller och massor av "onödiga" pengar spenderades. Men det var det värt. Vi hade superkul.

Sitter här och tänker på löningen på fredag.. är det kanske dags att jag köper Hello kitty mobilen nu? Det var ju min plan från början..? Min mobil :( Denna seperationen gör helt sjukt ont.. Jag ska köpa ett start paket idag, så snart har jag nytt nummer i varje fall....

Trött, ska snart försöka vakna upp till liv från serie och hälsa på Mamma, Katarina och Leon.

HOME!

Nu är jag hemma safe and sound. En läcka i väskan. Jag tror jag har haft tur i oturen... Det är så varmt och skönt att vara hemma. Har saknat Maria och Andreas massvis. Även alla mina underbara kolleger på jobbet. Och min fina familj.Jag vill inte vara på en flygplasts på länge efter att spenderat nästan 5 timmar i en.

wiiiiiie :)

Who is the final winner!

Hahah, jag hade tydligen somnat så här!

Visst hade vi roligt, men det ska bli skönt att komma hem och bara vara igen. Det är jobbigare än man tror att försöka underhålla ett gäng en hel natt. Nu vill jag bara krama alla jag har saknat!!

Börjar bli blå...

För att det är så kallt här! Klockan 13:20 går vårat flyg finsk tid alltså 12:20 Malta tid. Jag kommer landa 21:50 så det blir att resa hela dagen. Tur att jag fick massor a serie avsnitt från Maria och Andreas.Utsikten från fönstret vid hissen. Visst kan man se igenom bilden hur kallt det är, regnigt!Jätte god frukost buffee, så vi står oss hela dagen i vår resande.

Måndag

God morgon! Vaknade upp efter en jätte skön natt. Sova gott på något som inte gungar och sängen är helt underbart mjuk. Erkki fick komma och väcka mig eftersom jag inte har en väckarklocka. Vi ska nu gå och äta frukost. Idag kommer jag HEM till Malta. Ja, ja vill leva jag vill dö i VÄRMEN!

Kram