leker med kameran
Tjockaste , lurvigaste edward i en enormt söt pose. I love it, jag leker med kameran !

fyy.....

så här sleten ser jag ut idag, jag vill gömma mig en låda och inte komma ut på vecka.

 

Det var super gott!!

Solen skiner idag!

VI funderar på att gå på bio idag om Kära ponnyfolket hinner idag eftersom dom behöver jobba.

Jag och Maria vill så gärna ha den blå vita tröjan jag lad upp igår. Jag kan se mig och Maria i en sådan. VI bara måste ha  ! Oj, vad det ska bli kul att flytta imorgon ! Jag längtar så, jaja. Vad jag tjatar så.

God morgon söndag!

Det kanske är lite för sent att säga godmorgon nu när klockan faktist är halv två. Men så skönt att sova länge och det doftar underbart ifrån Marias kök ! Hon håller på att göra Thai köttbullar. Det ska bli spännande att testa dom är jätte stora och fina och jag ska fota dom och lägga upp bilder på dem sen. Maria har än en gång hjälpt mig med min blogg deisgn och jag känner mig super duper nöjd verkligen. Det är sällan jag faktist är det. Men nu så ! Jag ska bara lägga in lite i mitten lådan där när mina kreativitet har vaknat till liv. Jag behöver fundera lite hur jag ska göra. Det är så skönt att alla är hemma och gör absolut ingenting ( förutom Maria som kämpar i köket ) det är så mysigt! Idag hoppas jag att vi kan göra något kul, kanske gå på bio eller bara ha en mys kväll.  Hörs lite senare, tack för alla kommentarer mamma :) blir så glad  ! Ha en fin söndag. Här skiner solen idag och det ser så vackert ut ifrån deras balkong. Imogon är den stora dagen då vi flyttar in och jag kan inte vänta...!

lite sol...

Hejsan hoppsan.Jag är glad att vi äntligen är av med våran landlord som tydligen var en idiot. Två dagar kvar innan vi flyttar. Det ska bli helt underbart, vi ska få folk som kommer och fixar internet direkt men man vet faktist aldrig men ifall så ska jag ta så mycket kort. As promised. En god samtidigt som lite tråkigt. Imorgon är jag ledig , då jag skulle fått dubbelt betalt för att jobba. Men jag tycker det är skönt att äntligen vara ledig. Både jag och Aaron är lediga söndag och måndag så det ska bli underbart. Kan vi ha tid att flytta in och mysa tillsammans. '
Vi ser på vänner än, och jag funderar på att kanske gå till affären , jag vet inte om jag är hungrig eller bara sugen. Men jag vet inte vart jag är sugen på. Ush va jobbigt. Det kliar än på mina ben.

Jag och Maria vill springa till slieme och shoppa idag men det verkar inte bli något idag. Men båda har ett stort sug. Det är riktigt dumt att kika på kläder på nätet. Eller ?

vill vill vill

Önsketänkande.Bortse från mitt dåliga sätt att klippa ihop det.

Friends...

Sitter och ser på vänner och tycker det ska bli otroligt tråkigt att gå till jobbet, jag små ångrar mig att jag ställde upp på att jobba extra. Det känns skit tråkigt faktistst har tappat motivationen och tycker inte alls att det är kul längre. Jag funderar på om jag ska gå och köpa lite godis till mig själv. Men jag nog för lat för att egentligen gå. Jag vill ha en tidning och godis och bara njuta lite innan jag går till jobbet kl 17.

Snart måste jag duscha , jag håller på att bli galen och få panik. Det kliar över hela min kripp och jag har fått utslag på mina ben , jag vill gå och sola men vet inte om jag vågar nu jag vet inte vad det är med utslagen eller om det är katthåret, tvättmedel. Jag vet inte vad det är.

Förut pissregnade ner nu kom solen fram igen , det går verkligen upp och ner och fort.

god natt............

äntligen hemma från jobbet. Det var en riktigt lång dag och jag tyckte det var så tråkigt att jobba idag. Känner mig ganska trött men vill inte sova än. Jag vill ha kramar och se på en bra serie. Är dock sugen på svensk godis och funderar på att om.. om jag får in min lön imorgon att gå och köpa det!  Maria och andreas har kryit ihop och halvsover i soffan. Aaron sitter och spelar på sin lilla leksak och jag har min lilla dator i famnen. Det är så det ska vara, så naturligt :) så mysigt. Är dock missnöjd med nästa veckas schema och en dag måste jag jobba från 8:30 -12:00 och från 14:45- 23:00 skit jobbigt!!
kassa tider = kass lön. Men det får väl gå då..

Imorgon jobbar jag igen då samma tid, alla dagar. Är dock ledig måndag och då ska vi till läkaren med ryggen igen. Och vi flyttar in i våran nya lägenhet!!!!!!!!!!! Jag lovar att sätta in bilder så fort vi kan. Jag hoppas internet finns redan samma dag, annars lovar jag att så fort det kommer ska jag lägga ion bilder från alla håll och alla hörn.
god natt på er :)
http://s3files.core77.com/blog/images/nails.jpg
ska köpa nagellack lim och små stenar och göra små egna designer!

off to work..............

 

trött ... och vill ha en mat buffe !

trötter

God morgon , eller någtot. Hade kul igår.... trött idag.. jobb kl 17....

utgång.Hade en helt underbar dag med mamma idag! Kunde inte ha blivit bättre. Nu har hanna kommit och vi ska snart gå ut :)

Vill ha.....

Long Eyeglass Necklace SEK 39, Nelly Accessories - NELLY.COMBangle 7 Pc SEK 79, Nelly Accessories - NELLY.COM

Lånad från fokis blogg, jag bara älskar dessa leggings!!

Hela havet stormar...

Syns inte riktigt vilka stora vågor det är idag. Dock inte så blåsigt som igår då jag nästan flög iväg.. nästan.  Klockan ett ska jag möta mamma, vad kule det ska bli. Funderar på vad jag ska ta på mig egentligen.. hmm.. Jag vet inte riktigt. Maria har nu hjälpt mig med min blogg design, hon kan koder hon... tackar ! Det ser ju bättre ut nu än när jag hade grejjat själv.

god morgon...

Jag tänkte sova till klockan 12 men det vart inte så. Edward slickar sig mellan bena, diana syns inte till, Maria och Andreas sitter vid deras datorer, jag dricker en varmt kopp kaffe och undrar varför jag drömde så hemskt i natt. Jag hoppas dagen blir helt perfekt idag. Känner mig fortfarande sliten... puh.,..... kanske är mina två stora finnar på nästan. Hur ka jag kunna gömma dom ikväll ?

Nu har vi ritat en massa jag och Maria, och det är riktigt roligt. Förtutom att jag inte egetligen kan rita manga, jag gillar människor för jag vet hur dom ser ut. Men det kul att lära sig något nytt. Idag skiner solen lite grann,igår var det storm. Hade jag fällt upp ett paraply hade jag flygit iväg tror jag. Idag fyller en arbetskmpois år. Så alla på jobbet ska ut, tydligen från Aarons jobb också så det ska bli kul att gå ut ikväll.