Hormoner.

Hormoner spökar i min mig tror jag. Eller ? Jag har inga 'extra' hormoner nu. Men jag har inte varit utan hormoner i kroppen sedan jag var 14 år. Är det konstigt att det kanske känns konstigt ? jag sitter och lyssnar på julmusik i min ensamhet och försöker välkomna december som är min favorit månad, mamma fyller år ( aarons mamma också samma dag) min mormor fyller år, jag fyller år och Karin fyller år. Det är våran månad. Jag älskar julen. Men det är svårt att få en julkänsla med strålande sol och blå himmel , och jag är väl lite tidigt ute. Men so what.
Saknar Maria så mycket, hela familjen i sverige , i england och alla vänner. Jag vill hem idag nu, nu nu. Men snart åker jag hem ju. Det blir kul. Det ska bli skönt att få träffa min familj. Min mormor !

Julbak 2007 med kära klasskopisar, bakade vi ? Jag åt deg !! Nettan gjorde luseekatter som såg ut som det manigla könsorganet, jag tänkte på presenterna vi skulle dela ut. Alla andra var härligt galna som dem alltid varit.Ta mig tillbaka till denna tiden !

världsklass på det här,

glögg :)

haha lite mjöl här och var.
idag ägnar jag en tanke till Patriks familj, skickar en varm kram till hans bror. Den 23 december är det ett år sen han valde att lämna oss.

Söndag


Söndagar ska man äta svensk pizza , dricka cola och se på skit på teven. Men istället njuter jag av solsken och trevligt sällskap. Det är också helt ok. Idag är en mindre bra dag. Man måste väl ha dem för att kunna ha bra dagar? Sitter hos Lars och Theres och lyssnar på julmusik. Emma var här gick precis för att äta lunch med vänner. Bella ligger i fåtöljen brevid mig och nyser, stackarn är lite förkyld. Lars försvann , Theres pysslar i köket och Tova gör läxor ( springer runt ). Jag ska snart gå mot jobbet, känns jätte tråkigt idag. Jag kommer att jobba 8 skift I rad nu har jag 6 kvar. Det känns jätte tråkig men den som väntar på något gott väntar aldrig för länge ? Jag kommer att vara ledig lördag och söndag och det känns bra. Det var länge sedan jag var ledig i helgen dessutom skönt med två dagar i rad. Ja, man får väl inte klaga. I helgen ska jag åka med Emma och kika efter julpynt. Talira ska jag till och köpa någon tomte och lite glitter. Jag älskar julen , december är den bästa månaden någonsin. Alla ska älska varann och vara glada. Man kramas och ger kärlek och värma varann. Man ska se folk hjälpa varandra över gata, en fattig man ska ge en fattig kvinna sin filt. Det ska snöa. Ett par ska stå inne i en smyckesbutik och kika på ringar. Folk ska vara underbara. Vad lever jag i för dröm värld ? Det är väl ok att drömma om en sånt här ?
Man ska tända ljus, gå i raggsockar och krypa under en filt med sin käraste. Känna julen, lukta julen och se julen !
http://gracemagazine.files.wordpress.com/2007/12/christmas-tree480.jpg

Idag är en mindre bra dag. Det blir nog bättre imorgon. Nästa vecka ska jag göra finsk support och jag är jätte nervös men tror att jag kommer klara det. Jag hoppas det iallafall.

Jag vill se på jul filmer varje dag månaden ut!


PS. Jag vill egentligen jätte gärna ha en julgran ju i plast dock !

Jag klarade det !


Fast vid ett tillfälle ångrade jag mig och Theres fick tvinga mig att stanna kvar ! Jag grät inte en droppen, jag fick två spruter, ett sår och två stygn. Jag var så duktig så !

God morgon


Bilder på denna morgonen, den var så vacker  !


jag har uppe halv åtta idag. Jag går aldrig upp så tidigt frivilligt. Jag är verkligen en natt människa. Det är farligt att vara vaken för länge för då kan jag pasera trött-gränsen och aldrig somna känns det som. Allt funkar bättre på natten för mig, mer hungrig blir jag på också.. Igår var jag dock bara vaken till 22:30 låg och åt cappuccino pinnar som teres köpte en gång, jag har köpt en till burk jag blev helt beroende av dem. Aaron låg och små sov för han skulle gå upp så tidigt. Igår vad jag hemma 07:30 ungerfär, det var riktigt jobbigt måste jag säga. Gjorde mer poäng än vanligt, det var kändes jätte bra. Jag får dem dock inte denna månaden men det är bra start för nästa månad. Då ska jag ju även ta ut semestern som jag har. Man måste ta ut dem innan års-skiftet. Ganska dumt tycker jag, det betyder att alla tvingas ta ut sin semester nu så folk är lediga lite hela tiden nu under samma period.

Igår var vi och lunchade med mamma och Selina. Det var riktigt mysigt !
Egentligen var det mer brunch för mig för jag vaknade en halv timme innan vi gick för att möta upp dem. Jag var riktigt trött. Det var mitt sjätte skift i rad och sista var ett natt skift. Det tog i lite faktist och var ganska jobbigt den natten. Natten var så lång också. Men jag fick massor av kärlek och gos när jag kom hem .


( Ta hänsyn till att jag sluta sju denna morgonen , jag är trött och ser trött ut )

(Igår var det riktigt varm ute igen, jag gick i min jacka och stövlar. Det är helt ok, för jag är lagom varm. Vi alla står och kisar för solen är så stark. Men visst är det en vacker bakgrund  ? )

Vi gick och handlade, påvägen till affären så skriker en kvinna ner för en mur , det går en mur längs vägen och det blir högre och högre. Jag trodde att ett barn hade ramlat ner så folk och vi sprang för att titta så det inte var det. En vuxen man hade balanserat på muren och trillat ner , drygt tre meter. Han såg först medvetslös ut men började snart jämra sig och röra på sig. Som tur var, men han såg ut att vara i en hemsk smärta och han höll sig över ryggen. När ambulansen kom ( då hade vi hunnit handla redan , men snabba var dem ) så vågade dem inte lyfta honom riktigt på båren utan satte skydd vid ryggslutet och runt nacken och sköt försiktigt båren under honom så gott det gick. Sedan åkta dem iväg. Jag hoppas det gick bra för honom, det var riktigt jobbigt att se honom ligga där och inte kunna hjälpa honom.

Sedan vandrarde vi vidare med skithus pappret och gick förbi Theres där vi fick jätte goda muffins , kaffe och härligt sällskap av henne , Linnn och katten Bella som Aaron blev alldeles kär i. Vi gick dit en sväng innan för det ligger nära doktorn och det var någon timme kvar tills han skulle komma.

När vi väl kommer till doktorn fem minuter efter att han skulle varit där är det en lång kö. Flera sjuklingar före mig. Men fick dock gå före en.  Jag gick in och berätta för honom att nu är det läge att ta ut min P-stav eftersom att jag inte mår riktigt bra utav den och har 'kvinno' veckan 5 veckor längre än vanligt. Jag var lite nervös , han ber mig dock komma tillbaka imorgon klockan 11:15 ( idag ). Då ska han bara skära och sy några stygn säger han. Jag måste blivit blek för han tog mig över axeln och sa att det kommer bli ok.
Jag har aldrig sytt, när Maria och jag satt i somras inne hos doktorn på akuten när jag skadat benet så vägrade jag att sy. Jag hade nog slagits för mitt liv, det gick ju bra utan stygn !  Idag måste jag dock sy, jag ska klara detta ! Men jag önskar att han hade gjort det igår för då hade jag inte behövt gå ett dygn och skrämma upp mig och vara nervös . Hade han bara gjort direkt hade jag inte hunnit tänka på det.
 
Doktorn var för upptagen igår så får nöja mig med att han faktist gör det idag, eftersom de har inte P-stavar i Malta. Vi kom hem och satte oss i soffan med coccos -stearinljus och såg på serier. Det var så mysigt, vi hade även köpt svenskt godis på candynavia ( svensk godis butik som öppnat här någon vecka sedan ) det var gott men dyrt !  Smällar man får ta om man vill ha svenskt godis utomlands.

Nu ska jag dricka en kopp kaffe, äta frukost och försöka lugna ner mig innan jag ska gå förbi Theres , för hon ska faktist gå med mig och hålla mig i handen. Hon har skadat knät några veckor sen men ska ändå gå med mig hela (inte långa, men lång nog väg med ont ben) till doktorn. Lindkvist familjen är min lilla extra familj och för bra för att vara sann. Känns bra, jag kommer våga nu. Jag kommer inte vara rädd. Jag är helt sjukt rädd !!!!

Äntligen min kärlek...

( inlägg från tisdag )

Vi har äntligen fått umgås kändes som det var en vecka sedan vi sågs och vad vi har pratat och skrattat. Jag har saknat honom så mycket och tyckt det varit jätte jobbigt. Vi ser fram emot att åka till Sverige snart, det ska bli kul. Då ska vi äta varsin kebab pizza !! Nu ska jag duscha och gå till jobbet.Mat

Jag skulle göra en helt ny måltid , det kanske blir på torsdag, för idag ska vi göra taccos !! Det kommer bilder och hur vi gör taccos :) Jobbar klockan 23 idag till 7 på morgonen. Drgyt. Sen är jag ledig onsdag och torsdag iallafall.

Jobb...


Idag ska jag jobba igen, klockan 15:45.  Samma tid som igår och jobbar lika dant, söndag och måndag. Sedan på tisdag jobbar jag 22:45-07:00  . Sedan är jag äntligen ledig på onsdagen fast jag slutar klockan 7 på morgonen. Sedan är jag även standby på på torsdag, vilket suger! Men jag har bett för veckan därpå att få två hel lediga dagar utan standby och det ska och måste ske. Annars vet jag inte vad jag gör. Nu ska jag dricka upp mitt kaffe och försöka duscha fort så jag hinner sitta vid datorn en stund. Saknar min älskling, känns som om jag inte sett honom sen i onsdags. Och han jobbar nu 7-15 när jag börjar 15 och slutar 23 så vi hinner inte ses föräns på tisdag. Det är jobbigt faktist ...

Hanna i torsdags natt :)

By the way...

är det bara mor min som vågar kommentara ? eller finns det inga andra läsare eller ingen som har något att kommentera ?

John blund....

tar över nu och jag sova. Efter många om och men. Jag har haft trevligt sällskap av Hanna,min kollega. Det har varit mysigt att dricka utan det billigaste vinet vi kunde hitta. Nu ska jag lägga mig och somna utan mina kärlek som är ute och festar än, hopppas han hittar hem :) god natt på er !

I had a dream...

Jag dansade än en gång i min dröm. Känns så tråkigt att jag inte dansar nu. Det är nästan jobbigt att tänka på det. Men jag dansar så mycket i mina drömmar , har massor av kombinationer jag vill förverkliga. Jag vet till och med hur belysningen skulle vara. Igår började jag se på Julia och Julie den var helt underbar och jag är kär i filmen. Jag ska se färdigt den ikväll när jag kommer hem från jobbet. För idag ska Aaron ut med sina arbetskompisar, så måste ha något att göra i min ensamhet! Filmen är helt otrolig och jag är så inspererad.

Idag gjorde jag frukost åt oss bacon,ägg bönor och rostat bröd. Så gott, så har vi båda varsin matlåda med kyckling sallad med oss till jobbet. Det ska bli gott. Tiden går så mycket fortare på jobbet när man planerar sina raster. Det går dock inte alltid exakt eftersom det inte får vara för stressigt eller att man har aktiva chatt. Men om man sätter upp tider ungerfär, så går det mycket snabbare. Idag jobbar jag från 17-01 i både svenskt och engelskt. Jag hatar att göra det, för då måste jag ta svenska chattar, dem vill aldrig göra insättningar så jag kan inte göra bonus poäng, på den engelska hinner jag inte ta lika många eftersom jag måste ta dem svenska.
Är så ledsen på mig själv, dem har sänkt bonus poängen och dessutom har jag gjort mindre denna månaden. Det känns jätte tråkigt , precis innan jul.


kyckling salladen jag gjorde igår :)- Varje vecka ska jag laga en helt ny måltid på min lediga dag.
( Det kommer aldrig vara samma dag pågrung av jobbets schema, men en gång i veckan. )
- Jag ska fota och berätta hur allt går till i bloggen.
- Ett mål som ska få mig att må bra, det är lärorikt och jätte roligt !
- En gång i veckan fram tills vi åker till Sverige.
( denna veckan tror jag inte att jag hinner göra det, men man vet aldrig)

- 6 helt nya måltider på 6 veckor.
( får inte vara något jag lagat tidigare )

- Inget kan göras i ugn jag har en dålig , gammal gasugn som bara ger värme underifrån , allting blir bränt och inte genom stekt

- Det får ta hur lång tid det behövs, svårt eller lätt spelar ingen roll.

- Om någon har några roliga recept skicka in så ska jag försöka göra det :)
- kommer finnas i ' Sandras Mat ' kategori.


Jag är super taggat det ska verkligen bli så roligt !


Where ever you go, I will follow.Nu ska jag sätta på julia och julia, det blev att lars körde till mataffären sedan åkte vi till honom å hans familj åt middag och såg på tropic thunder jag älskar filmen tycker den är skit kul, självklart somnade jag till dem 20 sista minuterna. Sedan körde Lars hem mig. nu har jag diskat, plockat bort efter mig hängt tvätt och faktist satt in en sista tvätt trots att jag inte har en aning om vart jag ska hänga upp det. Just nu lånar jag marias och andreas avfuktare , det är så fuktigt att det är små blött på golvet, ja altså fuktigt. Så under tiden tvätten är så blöt kan maskinen gott vara på en stund annars blir det väl aldrig tort. Vi ska nog också köpa oss en sådan längre fram tror jag. Om en stund ska jag göra kycklingsallad, som vi ska äta av ikväll och båda ha med oss till lunch till jobbet imorgon. Är inte trött längre, så klart. Skönt att jag börjar 17 imorgon så hinner mysa med Aaron, jag ska laga frukost imorgon och så har jag beställt en stor dos morgon gos. Nu ska jag förflytta mig och värme ljusen :)
God natt!

Proud maryDet finns plöstligt en vägg som jag sprang rätt in i. Det finns ingen mening att försöka förstå, jag har tappat tålamodet och är trött på att hitta ett svar jag inte ens har frågan på. Idag är en ny dag , det känns som om alla dagar smälter ihop och går så fort.  Idag ska jag försöka ta mig till mataffären, om jag orkar. Jag är inte lat, jag är utmattad. Jag är ledig idag och vill känna hur ledig jag är. Utmattad i huvudet just nu. Tror jag varit lite stressad. Sitter i min kalla lägenhet och med min fleese pyjamas och försöker värma mig. Jag har tänt ljus , äntligen har vi strearin ljus 'hållare'. Små färgade glas koppar. Dem är riktigt fina. Mamma köpte dem från talira.  Talira är bra grejjer, allting kostar 2 euro , och det finns faktist inte bara skit. Vissa grejjer är helt ok.  Längtar hem till sverige idag, till min gamla lägenhet, till en stor tv , till kanaler. Jag saknar pissen i min famn tills näsan och ögona rinner och jag är tvungen att flytta på honom. Jag vill ligga i min lilla röda soffa och dricka en burk cola och se på skit på tv. Det kallas att vara ledig. Nu sitter jag ensam utomlands , solen skiner och jag har ett mycket större hem och två soffor att välja mellan. Det låter inte som ett dåligt byte, men jag har inte pissen , mina krukxäter , teven eller kanaler.  Vilket gnäll det är på mig va ? ja, jag ska nog hoppa in i duschen nu och sedan gå mot affären , kolla om andreas är hemma och fråga om jag får hämta godiset vi 'beställde' när dem var i sverige. Sedan ska jag hem och se julia and julia och förhoppningvis laga något att äta, om jag orkar.
jag hoppas ni har en bra dag, för idag ska jag vara zombie all out.

1½ års dag idag.

Känns som en evighet redan.  Det kanske är att ta i. Men det känns som en lång, lång tid. Så mycket vi har sagt , så mycket vi har gjort och sett. Så mycket vi har gått igenom du och jag. Så många nätter utan sömn, så många dagar utan mat. Så många dagar med så mycket mat. Dagar utan pengar, dagar med massor av pengar.SÅ många dagar av skratt och tårar.  Vi delar ett liv du och jag.Vi har minnen du och jag. Du och jag är ett.  Känns som om vi hunnit med en livstid du och jag. Vi har rest tillsammans, vi har flygit tillsammans. Vi har bott i tre olika lägenheter sovit i så många olika sängar. Vi har flyttat utomlands. Vi har gemensamma kompisar som har barn, som är förlovade , som äger hus. Vi har varit på en gemensam kompis begravning. Vi har gått på bröllop ihop. Vi har haft ett djur tillsammans, som dött.  Vi har firat jul tillsammans,nyår tillsammans. vi har åkt tåg tillsammans.Cycklat ihop. Vi har haft inbortt, vilket många klarar sig en livstid utan ! Vi har varit deppiga, hjälplösa och utan hopp tillsammans. VI har varit lyckligast på jorden tillsammans. VI har ätit av samma mat, druckit av samma dryck. Vi delar säng om nättnerna. Vi har blottat våra känslor vår varandra , blivit sårbara. Vi visar varandra våra svagheter och hjälps åt att dra fram det bästa vi är.  Vi vet redan innan hur den andra av oss känner , och vill säga. Vi känner varandra.  Så väl känner vi varandra, trots det överraskar vi varandra vi växer ihop. Vi har nått gemensamma mål. Vi har gemensamma drömmar och mål i livet.  Jag har älskat dig så mycket att jag hatat dig. Jag har älskat dig så mycket att jag ville tröttna. Det har aldrig funkat, jag älskar dig för mycket.  Jag vill alltid älska dig för mycket. Jag vill aldrig mera vakna utan dig brevid mig, jag vill aldrig mer somna utan dina armar runt om mig. Jag vill föralltid vara din.

jag börjar om idagSom en blomma börjar blomma på nytt,